Odontologia

La higiene dental és importantíssima, és la base d'una bona salut bucal. No obstant això, moltes persones no reben la informació necessària per poder prevenir malalties com la gingivitis o la periodontitis. D'altra banda, no totes les boques requereixen el mateix tipus de tractament. En la nostra clínica t'oferim tota la 
atenció,avaluant les teves necessitats específiques. 

Per això en Clínica Dental Porta Diagonal t'expliquem des de la tècnica de raspallat més adequada fins al més mínim consell per mantenir la teva boca sana.

Estètica Dental

Cada vegada més, els nostres pacients volen una boca perfecta i blanca, una realitat que s'emmarca dins de la preocupació global dels nostres dies. Per això, l'estètica dental és una de les especialitats que oferim en la nostra Clínica.
Les irregularitats i dents fosques es difuminen gràcies a la col·locació d'una carilla de porcellana que s'adhereix perfectament donant a la dent el color i la forma desitjades.

Ortodòncia Invisible

La forma invisible de redreçar les teves dents sense necessitat d'aparells metàl·lics. Usa una sèrie de alineadors transparents removibles evitant filferros i brackets.
Invisalign® ha demostrat la seva eficàcia en recerques clíniques i en consultes d'ortodòncia per tots els Estats Units

Els nostres ortodoncistas estan certificats per tractar pacients amb Invisalign®.

Ortodòncia pediàtrica

És important cuidar la boca dels més petits de les casa; la odontopediatría tracta de la cura oral preventiva i terapèutic a nens i adolescents. És import conservar les dents de llet fins a la seva caiguda ja que van a mantenir l'espai i serviran de guia a les dents definitives.

Ortodòncia

Els tractaments d'ortodòncia solen realitzar-se durant la infància, però estan indicats tant per a pacients joves com a adults, ja que corregeixen i eviten moltes patologies dentals.
Els dentistes especialitzats en Ortodòncia de la Clínica Dental  personalitzen cada tractament i cada aparell, depenent del cas particular de cada pacient. 
No ho dubtis! Concerta una primera visita amb nosaltres! És gratis i sense compromís!

Cirurgia i Implants

Els implants dentals han revolucionat l'odontologia dels últims quaranta anys, ajudant a millorar la qualitat de vida de moltes persones. Permeten crear les bases per substituir les dents originals i que els nous semblin, se sentin i funcionin com a dents naturals. 

Les persones que han perdut dents poden, gràcies als implants, menjar de tot, 
sabent que a més es manté l'aparença natural de la seva boca i es preserva 
l'estètica facial i el seu perfil entorn dels llavis. 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.clinicadentalportadiagonal.com