Qui som?

El compromís de tots els professionals de Clínica Dental Porta Diagonal és el d'oferir als nostres pacients un servei integral excel·lent, que sens dubte podem garantir gràcies a la sòlida professionalitat dels nostres especialistes.

 

Però a més de grans professionals, tots els membres del nostre equip destaquen pel seu gran tracte humà. Tots els integrants de Clínica Dental Porta Diagonal tenim com a principal prioritat la de garantir la màxima professionalitat i el millor tracte al pacient amb una odontologia integral, d'alta qualitat i amb un equip humà altament qualificat.


Per a això, comptem amb una àmplia experiència en el sector i desenvolupem de forma continuada programes de formació i reciclatge. Això ens permet estar al dia en noves tècniques, materials i tractaments. Per això, en tots els nostres serveis implementem les més modernes tecnologies i els nostres especialistes compten amb tècniques d'última generació.
Valorem molt especialment la confiança i la satisfacció dels nostres pacients. Des de la primera visita, el nostre tracte és sempre familiar i personalitzat. Aconsellem als nostres pacients sobre el millor tractament a seguir utilitzant sempre les últimes innovacions tècniques del sector.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.clinicadentalportadiagonal.com